DK  DE  ENG  IT


GRIP er fremstillet af PEHD
PEHD kan genbruges efter vugge til vugge princippet

 

Fremstillet af PEHD

Vugge til vugge
PEHD-gulvene er syrebestandige og korrosionsfri
PEHD er ekstremt modstandsdygtigt mod aggresive væsker, som for eksempel hydraulikvæske og syre. GRIP-gulvet kan bruges såvel indendørs som udendørs og i alle temperaturer.
GRIP tåler alle former for rengøringsmidler
Tåler alle former for rengøringsmidler
GRIP-gulve af PEHD kan tåle rengøring med alle kendte rengøringsmidler, herunder også almindelige brugte syrer og baser, højtryksrensning og hedvandsrensning. Fliserne kan tåle rengøring i opvaskemaskiner og autoklavering med damp på 130 °C.

 

PEHD
Vi fremstiller selv PEHD-produkterne i DK-8544 Mørke og de råvarer og farvestoffer, vi bruger i GRIP, er fødevaregodkendte og totalt giftfrie. Se test fra Teknologisk Institut.

Udover at være giftfri, kan PELD og PEHD også regenereres 100% og derefter genbruges til andre emner.
Der fremkommer således ikke spild fra vores produktion, da fejlproduktioner og afkortede emner, som montørerne har med hjem efter montage, alt sammen sendes til regenerering for genbrug.

For at bevare et grønt miljø tilbyder Excellent Systems, at alle kunder kan fremsende nedslidte, ødelagte rester af ramper eller fliser til os.
Vi påtager os at fremsende disse til regenerering. Denne service er uden beregning for kunden. Dog skal den enkelte afsender betale fragten frem til os.

Kunden kan også vælge at sende disse dele gratis med vore egne montørbiler, når de er i nærheden.
Dette kan aftales med montageafdelingen på tlf.: 8637 7133.

 

Vugge til vugge
Nyt PEHD granulat
PEHD er udelukkende fremstillet af kulstof og brint og bliver ved forbrænding til kuldioxid og vand.
Genbrugt materiale
Ved at indsamle og kværne brugte materialer sparer vi årligt ca. 15% af råmaterialet.
 
Genbrug af PEHD
Nyt og genbrugt råmateriale
Det indsamlede brugte materiale kværnes og blandes med nyt granulat.
Vugge til vugge
Vugge til vugge
Er en del af vores vision og en naturlig del af vort samfundsmæssige ansvar (CSR). Det er også derfor, vi producerer alle vore produkter i Danmark efter Vugge-til-Vugge principper.
 

Kan gulvet bruges i alle specielle miljøer og med alle kemikalier?
Den udgave, vi bruger af PEHD, kan tåle tusindvis af forskellige kemikalier, men mange gange bliver kemikalier blandet i brug, hvorved der kan opstå andre egenskaber. Derfor er det nemmeste svar på det spørgsmål at lave en test. Vi sender jer en flise, som I lægger ned i den væske, I bruger. Efter en periode på f.eks. 14 dage kan I se til den. Har flisen ikke taget skade, så holder den også til dette specielle kemikalie. Nemmere kan det næsten ikke gøres.

Derudover tilbyder vi alle at starter med en lille prøveordre, 5 – 10 m². Gulvet kan på denne måde afprøves i en rigtig arbejdssituation, før man bestiller de store løsninger.

Som et eksempel kan vi nævne, at Prodan A/S i Randers, der i dag har adskillige hundrede m2 af vores gulv, også startede med en lille prøveordre på blot 10 m².

Kontakt os for mere information om jeres prøveudlægning.
Genbrug af PEHD