DK  DE  ENG  IT


Prodan
Tåler aggresive væsker
SK Underboring
Skridsikkerhed ved fedtede væsker

 

Grip referencer

Elektro Isola i Vejle fremstiller elektroteknisk isolation. Her er GRIP-gulv udlagt ved en poleringsmaskine, der benytter sandblæsning med små glaskugler.

PRODAN i Randers fik først GRIP som prøveordre.
De beholdt gulvet, og der blev yderligere lagt ca. 200 m², og PRODAN er nu et godt eksempel på et krævende miljø, med en meget varieret udlægning af vores Grip-gulve
SK Underboring benytter GRIP-gulv i teknikvognen, hvor boreslam af Bentonit forberedes til brug.
Boreslam af Bentonit er så fedtet, at det selv efter flere år forbliver glat.

Legro i Karlslunde fremstiller krydderurter på industrielt niveau, og medarbejderne oplevede, at grønalger i produktionen gav ekstremt glatte underlag og medførte farlige situationer.

IVECO fabrikkerne i Italien benytter GRIP-gulve i en produktion, der er præget af olier, silicone og ekstremt aggresive væsker, så som bremsevæsker mm.

Nyeste referencer

Juli, 2014

Elektro Isola og SK Underboring er to af vores nyeste referencer, som tydeligt viser brugen af Grip på steder, hvor underlaget er glat og fedtet.
Grip-flisen er udviklet til virksomheder, til brug i områder, hvor man for eksempel har oliespild, grafitslam, fedtstoffer, (animalske såvel som organiske) på gulvene med fare for, at medarbejdere kan glide.

Grip har vist sig at være den ideelle løsning til forbedring af blandt andet arbejdssikkerhed og den generelle arbejdscomfort i en lang række danske og udenlandske virksomheder.